Have a cup of Tea Netherlands!

Jill Rocket – VakanTea Box!

Jill Rocket X The Cabinet of CuriosiTEAs

Yes! Het is zomer! En om dat te vieren maakten Jill en wij deze ‘VakanTEA box’!

Geef jezelf deze box of stuur hem op! Hij past gewoon door de brievenbus. In de box vind je:

• Dé VakanTEA (ijs)thee! Met veel plezier heeft Jill samen met ons deze heerlijke thee samengesteld
• Dutch Beach Sand Vanillesuiker
• 3 postkaarten om te versturen
• ijslollie stokjes om zelf ijsjes mee te maken
• Recepten voor zandkoekjes & ijslollies
• Leuke rietjes en toefjes voor jouw ultieme tropische ijsthee

Kortom, het recept voor de perfecte zomer: maak ijsthee, de zandkoekjes en ijsllolies… en nodig je vriendinnen uit voor een tropical staycation in de tuin of op het balkon!

Happy summer!

Meet our friend Jill!

Jill Rocket is het alter ego van Jill Schirnhofer en staat voor alles dat rockt, van illustreren, schrijven, tot presenteren en acteren. Tekenen en thee drinken zijn haar ultieme vormen van ontspanning. Als echte theeleut is ze dan ook enorm trots op deze samenwerking en dat smaakt naar meer, so stay tuned…. Er staat nog iets heeeel leuks in de sterren.

Jill tekent al van jongs af aan en heeft een heel eigen stijl. Op 15-jarige leeftijd ontwierp ze haar eerste schoolagenda. Dit ontwerp werd opgemerkt door een Nederlandse uitgeverij, die haar hierop onder contract nam.

Jill brak in Nederland door toen ze in november 2014 het jeugdprogramma ‘Jill’ bij de AVROTROS mocht ontwikkelen en presenteren. Haar ‘Jill’ boekencollectie omvat inmiddels meer dan 18 titels, met als bestseller haar eerste boek ‘Tekenen met Jill’ dat inmiddels de 19e druk heeft bereikt. Daarnaast heeft ze een ‘Jill’ productlijn met DIY-, bak- en partyproducten en acteert ze in films (oa Misfit) en series. En dus ook de leukste thee-tjes met The Cabinet of CuriosiTEAs!